Self-compassion and savouring buffer the impact of the first year of the COVID-19 on PhD students' mental health - Université Grenoble Alpes Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Stress and Health Année : 2022

Self-compassion and savouring buffer the impact of the first year of the COVID-19 on PhD students' mental health

Domaines

Psychologie
Fichier principal
Vignette du fichier
Self‐compassion and savoring buffer the impact of the first year of the COVID‐19 on PhD students' mental health _ Enhanced Reader.pdf (10.23 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03614752 , version 1 (21-03-2022)

Identifiants

Citer

Marine Paucsik, Christophe Leys, Gabriel Marais, Céline Baeyens, Rebecca Shankland. Self-compassion and savouring buffer the impact of the first year of the COVID-19 on PhD students' mental health. Stress and Health, 2022, ⟨10.1002/smi.3142⟩. ⟨hal-03614752⟩
115 Consultations
136 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More